De Cromvoirtse Fanfare is een enthousiast orkest waarin het maken van mooie muziek en onderlinge vriendschap voorop staan. De fanfare is in 1964 opgericht, en bestaat dus bijna 55 jaar. Zij telt 70 leden, die zijn verdeeld over het orkest, de slagwerkgroep en het luchtorkest.

De verschillende onderdelen van het orkest hebben met regelmaat publieke optredens en uitwisselingen. Zowel in muzikaal als in organisatorisch opzicht hebben wij furore gemaakt in Vught en omstreken met onze 5 IJzerenman concerten. Een absoluut hoogtepunt daarbij was het concert met Guus Meeuwis in 2014, waar maar liefst 6000 betalende gasten op afkwamen. Het streven is om vaker een hoogtepunt in het programma op te nemen.

Omdat wij een echte dorpsfanfare zijn brengen wij ook serenades bij speciale gelegenheden in Cromvoirt. Dit wordt door de betrokkenen altijd erg op prijs gesteld en het versterkt het dorpse en nostalgische “tuinpad-van-mijn-vader”-gevoel.

De fanfare komt uit in de derde afdeling. Hoewel het onze ambitie is om binnen deze afdeling op zo goed mogelijk niveau te presteren, vinden wij het het allerbelangrijkst om in een vriendschappelijke omgeving mooie muziek te maken.

Wij staan altijd open voor nieuwe musici die even enthousiast als wij ervan houden een stevig partijtje, letterlijk en figuurlijk, mee te blazen.

Repetitie donderdag 19.30 uur tot 21.45 uur

Repetitielokaal "De Noot"

st. Lambertusstraat 60a

5266 AG Cromvoirt

Contributie:

Contributie loopt altijd over een heel jaar (van 1 juli tot 1 juli)

Jeugdleden (tot 18 jaar)            € 8,20 per maand

Leden                                  € 12,75 per maand

Lesgeld voor leerlingen tot 18 jaar: (Lesgelden lopen van 1 september tot 1 juli)

€ 35,00 per maand, wekelijks 20 minuten les

€ 45,00 per maand, wekelijks 30 minuten les (meestal nadat het A- Diploma is gehaald)

Dirigent Ralf Jacobs

• White YouTube Icon

JOIN US

We are always looking for new talent. Contact us now.

info@cromvoirtsefanfare.nl

Kerstconcert