Club van 150

Geacht lid van de Club van 150,

Met regelmaat verzorgen wij als Fanfare bij feesten en speciale gelegenheden een serenade. Denk hierbij aan een 50-jarige bruiloft, wanneer iemand een bijzondere mijlpaal bereikt, een jubileum van een lid van de Club van 150 of iemand die op andere wijze een grote betrokkenheid heeft met ons dorp.

Als Fanfare zijn we graag deel van dit soort feestelijkheden. Tot op heden hebben we als bestuur vaak zelf actie ondernomen om af te stemmen of we iets te konden betekenen bij een dergelijke feestelijke activiteit. Dit gaat veranderen. Ook in de toekomst willen we zeker van de partij zijn, echter alleen op verzoek.

Het is belangrijk dat we dit dan tijdig vernemen, bij voorkeur minimaal 3 weken voorafgaand aan de gelegenheid.

Verder kunt u nog steeds op ons rekenen bij de volgende jaarlijks-terugkomende dorpse aangelegenheden: het Nieuwjaarstreffen, Koningsdag, het inhalen van het Boeren Bruidspaar, het begeleiden van de Communicanten naar de kerk en de intocht van Sinterklaas.

Bestuur Cromvoirtse Fanfare

• White YouTube Icon

JOIN US

We are always looking for new talent. Contact us now.

info@cromvoirtsefanfare.nl

Kerstconcert