3_edited.jpg

De Cromvoirtse Fanfare is een enthousiast orkest waarin het maken van mooie muziek en onderlinge vriendschap voorop staan.

De fanfare is in 1964 opgericht,.  Zij telt ca 60 leden, die zijn verdeeld over het orkest, de slagwerkgroep en het luchtorkest.

De verschillende onderdelen van het orkest hebben met regelmaat publieke optredens en uitwisselingen. Zowel in muzikaal als in organisatorisch opzicht hebben wij furore gemaakt in Vught en omstreken met onze 5 IJzerenman concerten. Een absoluut hoogtepunt daarbij was het concert met Guus Meeuwis in 2014, waar maar liefst 6000 betalende gasten op afkwamen. Het streven is om regelmatig een hoogtepunt in het programma op te nemen.

De fanfare komt uit in de derde afdeling. Hoewel het onze ambitie is om binnen deze afdeling op zo goed mogelijk niveau te presteren, vinden wij het het allerbelangrijkst om in een vriendschappelijke omgeving mooie muziek te maken.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe musici die even enthousiast als wij ervan houden een stevig partijtje, letterlijk en figuurlijk, mee te blazen.

Hans.jpg
Hans van Leeuwen

Graag wil ik mij voorstellen als nieuwe dirigent van Uw Cromvoirtse fanfare.

Mijn naam is Hans van Leeuwen, woonachtig te Tilburg met mijn lieve dames Hadewych en onze dochters Pleun & Wende. Sinds 1996 ben ik verbonden als eerste hoboïst bij het Orkest v/d Koninklijke Luchtmacht. Als remplaçant ben ik werkzaam bij diverse symfonieorkesten in Nederland. Daarnaast ben ik dirigent van de Koninklijke Stadsharmonie  “ Aurora ” te Leerdam.

De fanfare is voor mij geen onbekende. In het verleden heb ik meerdere malen met dit fantastische orkest mogen werken als gastdirigent. Wat mij toen en nu ook opvalt, is de saamhorigheid en het plezier met elkaar te musiceren. De basis voor een goede verstandhouding om samen met de leden de juiste toon te laten klinken. Deze muzikale reis die ik met het orkest ga maken, wil ik graag met U delen.

Samen met U als inwoners en vrienden uit Cromvoirt die de fanfare een warm hart toedragen.

Hans van leeuwen

Repetitie & Contributie

Repetitie donderdag 19.30 uur tot 21.45 uur

Repetitielokaal "De Noot"