3_edited.jpg

Paul.jpg
Paul Schepers

Ik ben Paul Schepers, geboren in 1989. Samen met mijn vrouw Lindy en zoontje Kaj woon ik in het mooie dorpje Zijtaart.

Mijn muziek carrière begon al op jonge leeftijd bij muziekvereniging St. Cecilia. Hier behaalde ik alle HaFa diploma’s zowel gestemd als ongestemd slagwerk en drums om vervolgens de instructeursopleiding te volgen. Op dit moment ben ik nog steeds verbonden aan de vereniging waar het toentertijd begon. Niet alleen als slagwerk lid maar ook als bestuurslid, docent en instructeur van de jeugdslagwerkgroep.

Naast mijn werkzaamheden bij De Cromvoirtse Fanfare ben ik ook nog werkzaam bij diverse andere verenigingen en eigenaar van Beat it Muziekeducatie. Deze allround muziekschool, gevestigd in Veghel, is zowel actief in de HaFa-sector en particuliere markt als in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Vanaf 2011 ben ik verbonden aan de Cromvoirtse Fanfare. Een trouwe vereniging waar de leden muziek maken met veel passie en enthousiasme. Samen zoeken we altijd naar de juiste muziek en weten we menig publiek te verrassen.

Repetities & Contributie

Repetitie vrijdag 19.00 uur tot 20.30 uur

Repetitielokaal "De Noot"

st. Lambertusstraat 60a